Despre noi

Suntem oameni buni cu intenţii bune și cu aspiraţia de a contribui la o schimbare în mai bine în comunitatea în care trăim. Viziunea noastră de “mai bine” reprezintă o lume guvernată de norme şi principii etice solide, sustenabilă din punct de vedere ecologic şi echitabilă din punct de vedere social.

De la începutul anului 2009, perioadă în jurul căreia a luat fiinţă Asociaţia Mai Bine, am dezvoltat și implementat o varietate de activităţi şi evenimente, iniţiative şi proiecte prin care am ajuns la o parte din comunitate dar şi prin care, poate cel mai important, am reuşit să atragem alături de noi oameni dragi, oameni motivaţi să producă o schimbare, oameni care şi-au lăsat amprenta asupra a ceea ce înseamnă astăzi Mai Bine.

Revenirea la un echilibru cu natura, reducerea inegalităţilor sociale şi schimbarea radicală a economiei mondiale pot părea toate utopii pentru generaţia noastră şi probabil că cei mai mulţi dintre noi nu vom trăi să vedem aceste schimbări. Această realitate nu trebuie însă să ne ducă cu gândul la neputinţa noastră, ci mai degrabă sa ne determine să înţelegem rolul cheie, decisiv, pe care îl avem în asigurarea unei lumi mai bune. Schimbarea începe cu tine!

Echipa Mai Bine